PARTICIPATIES

Onze participaties

C for growth is een recent opgericht investeringsfonds. In de portefeuille van C for growth zitten momenteel onderstaande participaties. Houd deze pagina in de gaten want er zitten tal van participaties in de pipeline.

Massieve, hoogkwalitatieve producten in recycling kunststof.

Govaerts Recycling

Govaerts Recycling is sinds 1995 actief en dankzij een mix van voortdurende vernieuwing en flink wat lef, uitgegroeid tot één van de belangrijkste spelers in de Europese plastic recycling industrie. Onder het handelsmerk GovaPlast wordt een uitgebreid aanbod producten (planken, palen) en systemen (terrassen, omheiningen, meubilair en speeltoestellen) in België geproduceerd.

software die de productiviteit in veredelingslaboratoria sterk verhoogt.

BREED BIO

Breed Bio biedt een software platform voor agrigenetica laboratoria. Dit platform analyseert en classificeert data op een sterk geautomatiseerde manier opdat de kweker zo plantenkruisingen kan bijsturen om de best mogelijke variëteiten te produceren.

De missie van Breed Bio is om de producenten die de voedselvraag van de wereld beantwoorden, rekening houdend met de uitdagingen zoals klimaatveranderingen en bewustzijn rond duurzame agricultuur, te ondersteunen bij de toenemende nood aan genetische informatie.