OVER ONS

We willen meebouwen aan de leiders van morgen

We willen bedrijven met groeipotentieel helpen om hun ambities waar te maken. We doen dit door mee te investeren in het bedrijf in een minderheid of meerderheid, maar ook door vanuit onze expertise ondernemers actief te ondersteunen. Als collega-ondernemers geloven we in deze complementariteit. Ook voor ondernemers die op termijn overwegen om uit hun bedrijf te stappen, voor managers die een managementbuy-out overwegen en voor familiebedrijven die zich klaarmaken voor de instap van de volgende generatie, zijn we de juiste partner.

ONZE VISIE

ommitment

We zijn georganiseerd om bedrijven maximaal te laten groeien

Wij kijken flexibel naar de investeringshorizon, kunnen op lange termijn mee groeien en geloven in een sterk partnership met ondernemers en hun teams. We geven ons volle commitment om samen te bouwen aan groei en continuïteit!

olleagues

Als collega-ondernemers maken we hands-on mee het verschil

C for growth gelooft sterk in actieve samenwerking en ondernemerschap om groei te stimuleren. We bieden niet enkel een ervaren klankbord in de raad van bestuur maar ook strategische en operationele ondersteuning daar waar de bedrijven een groei-katalysator kunnen gebruiken.

ONZE VISIE

apital

Kapitaal om te groeien, van C for growth partners en investeerders

Groeien gaat vaak hand in hand met investeren. Vanuit de juiste investeringen kan er exponentiële waarde gecreëerd worden. Vanuit een actieve samenwerking en gedeeld sterk aandeelhouderschap ondersteunen we bedrijven in deze keuzes. Met de juiste operationele en financiële ondersteuning evolueren we samen efficiënt naar een volgende fase.

ornerstone

We bouwen mee aan de toekomst, Hands-on, pragmatisch & strategisch

Met C for growth ga jij in zee met een partner die de expertise en knowhow heeft om de uitdagingen aan te gaan en de kansen in jouw sector te grijpen. Onze toewijding aan competentie garandeert dat jouw bedrijf in bekwame handen is en innovatie en duurzame groei stimuleert.

Onze aanpak

We investeren niet alleen met het geld van investeerders, maar ook met onze eigen middelen: “skin in the game”. We gaan voor een participatie waarbij we bedrijven een groeiversnelling willen laten maken. We werken samen op vlak van strategie, groei-professionalisering, digitalisering, productontwikkeling, marketing & sales, het aanwerven van toptalent en we zetten onze eigen ervaring en netwerk aan het werk om deze beslissingen ook uit te voeren. Dit omdat we overtuigd zijn dat we collega-ondernemers altijd sterker staan!

C for growth investeert in bedrijven op strategische momenten

Meerderheid, minderheid of volledige participatie bespreekbaar
Gezonde bedrijven, met EBITDA bij voorkeur tussen de 1 en 3 miljoen euro. Hogere EBITDA's gebeuren in co-investering.

Groeipotentieel
We focussen op bedrijven met een sterk groeipotentieel en hebben geen schrik van bedrijven die nog ondernemerschap vragen tot de volgende fase. We werken altijd samen met ondernemers of hun management teams en partijen die geloven in de kracht van het verankeren van ondernemerschap binnen het bedrijf.

Snelgroeiende bedrijven

Management buy-outs

Corporate carve-outs

Familiebedrijven

C for Growth

Investment focus & Criteria

1 - 3M EBITDA

Onze focus ligt op bedrijven met positieve cashflow. Bedrijven met een EBITDA van €1M tot €3M hebben onze aandacht.

Groeipotentieel

We investeren onze tijd, energie en middelen graag in bedrijven met groeipotentieel. Samen met het management maken we strategische keuzes voor groei.

Expertise

We hebben een bijzondere interesse voor bedrijven met een technische-, technologische of productexpertise.

Nabij

We zijn actief betrokken en kiezen daarom voor bedrijven in een straal van 150 km rond Hasselt.

Samen

We geloven in “More together”, door een expliciet partnership met ondernemers of door nauwe samenwerking met een sterk management team met skin-in-the-game.

Vorm een brug naar de toekomst:

Heb jij interesse in onze vooruitstrevende projecten?

Op dit moment loopt de investeringsronde van ons eerste fonds. Neem gerust contact met ons op en vorm een steunpilaar.